RadixFórum : Fórum magyar családtörténészeknek
RadixFórum nevek helyek archívum switch to English kapcsolat belépés regisztráció

Általános szolgáltatási feltételek

1) A RadixFórum egy ingyenes szolgáltatás, amelynek célja, hogy a családfa, elveszett családtagok, rokonok kutatóinak segítséget nyújtson. A RadixFórum földrajzilag a történeti Magyarország területéhez igazodik.

2) A RadixFórum mûködtetési költségeihez a hirdetésekbõl származó jövedelmek is hozzájárulnak.

3) Annak érdekében, hogy a szolgáltatás használói számára hasznos és barátságos legyen, a felhasználók egyetértenek azzal, hogy nem küldenek, tesznek fel, ill. más módon nem tesznek hozzáférhetõvé olyan tartalmat, amely: a) diszkrimináló, félelmet keltõ, degradáló, becsmérlõ, gyûlöletet szító; b) obszcén, izléstelen, pornografikus vagy más módon kifogásolható; c) szándékosan hamis vagy félrevezetõ; d) más személyes jogait sérti; e) tulajdonosának elõzetes hozzájárulása nélkül szerzõi jogot, kereskedelmi jogot, szabadalmat, ipari vagy egyéb jogot, titkot sért; f) hamisan egy személyt vagy szervezetet (vállalat, intézmény) imperszonál vagy hamisan képvisel; g) károsan befolyásolja a szolgáltatást vírus vagy más rosszhiszemû kód, kéretlen levél (spam) elküldésével, továbbításával; h) tartalmát tekintve kereskedelmi, pl. jóváhagyás nélküli reklám, promóciós anyag; vagy i) más módon törvénytelen.

4) A RadixFórum nem felelõs a 3)-as pontnak nem megfelelõ, a szolgáltatáson megjelenõ tartalomért. Amennyiben a szolgáltatás mûködtetõjének tudomására jut a 3)-as pontnak nem megfelelõ tartalom, jóhiszemûen eltávolíthatja a tartalmat a kérdéses tartalom szerzõjének értesítésével vagy anélkül.

5) A nyilvános fórumokra elküldött üzenetek automatikusan egy online archívum részévé válnak, amelyet mások láthatnak és kereshetnek.

6) A fórumokra elküldött üzeneteket szerzõik nem tudják utólag szerkeszteni, viszont lehetõség van megjegyzések utólagos hozzáfûzésére, ill. a teljes üzenet törlésére. Az üzenet törlésének díja 10000 Ft. A törlést kérõnek kellõ bizonyítékkal kell rendelkeznie, hogy õ az üzenet eredeti küldõje.

7) A RadixFórumra való üzenet, tartalom küldésével annak szerzõje a RadixFórumnak ingyenes, visszavonhatatlan, örökös, nem exkluzív jellegû, korlátozások nélküli, mások számára átadható, világszerte használható jogot ad arra, hogy használhassa, másolhassa, adaptálja, közvetítse, publikálja, nyilvánosan megjeleníthesse, archíválja az üzenetet és tartalmat bármilyen jelenleg ismert vagy a jövõben kifejlesztett médiumon.

8) A RadixFórum nem ad semmiféle garanciát szolgáltatásainak mûködésére, és nem tehetõ felelõssé semmiféle a szolgátatásszerû vagy nem-szolgáltatásszerû használatból eredõ kárért.

Utoljára frissítve: 2006. november 3.

Bogárdi János
© 2017. Adatvédelem Szolgáltatási feltételek Családfa.biz - Családfakutatás szakértõvel